Höga Kusten Hike

Tävla och vinn en startplats till Höga Kusten Hike

Höga Kusten Hike är ett 40 kilometer långt tredagarsäventyr genom det svenska världsarvet Höga Kusten. Ett kustområde i norra Sverige fyllt med frihet, mäktiga berg, djup skog, skärgård och äventyr. Nu kan du vara en av dem som ger sig ut i den världsunika naturen ihop med Primus och andra deltagare från hela världen mellan den 24:e och 27:e juli.

Allt du behöver göra är svara på en fråga när du lägger en beställning på www.primus.se. Frågan om när Primus grundades ställs i kundvagnen, strax innan du slutfört beställningen och du kan läsa mer om Primus i flikarna Om Primus.  Alla beställningar med rätt svar mellan den 1:a 18:a juli är med i utlottningen av fyra startplatser värda 1690 kronor per plats!*

I startplatsen ingår mat för tre dagar, gas, friluftsskola och mycket mer. Resa till och från Höga Kusten ingår inte.

Vinnare

Vinnarna utses och meddelas den 19/7 2014.

*Som vinnare av vår Höga Kusten Hike-tävling vinner du en startplats till startgrupp 1. Startgrupp 1 börjar vandringen på morgonen torsdag den 24/7. Läs mer om startgrupp 1.

Höga Kusten Hike ställer stora krav på ditt eget omdöme. Ge dig inte ut om du har besvär i rygg eller knän. Inte heller om du har någon annan komplikation eftersom vandringen kan vara påfrestande på kroppen. När du ger dig ut på Höga Kusten Hike är du själv ansvarig för dig själv samt den utrustning du behöver för att klara dig i vildmarken.

Läs mer på http://www.hogakustenhike.se/anmalan/regler/

 

Bli inspirerad med denna video från Höga Kusten
 

Primus