Knowhow

Välja rätt kök

Välja rätt kök

Vilket kök är rätt för dig? Primus har friluftskök för alla, från flerbränslekök för expeditioner, gaskök for vandringsturen till gasol- och campingkök för vardagen. Hitta köket som passar dig bäst i vår guide.

Välja rätt bränsle

Välja rätt bränsle

Det bränsle som är lämpligast beror på flera faktorer, och beroende på var i världen du befinner dig. Här listar vi de vanligaste bränsletyper och samt viktig information att ta hänsyn till.

Välja rätt kastruller

Välja rätt kastruller

Vilken typ av kastruller man ska välja beror på hur och var du har planerat att använda dem

Etateknologi

Etateknologi

Den nya Eta-serien har en verkningsgrad som är näst intill fördubblad jämfört med traditionella friluftskök. Att packa ner mindre bränsle är bra för din plånbok, din rygg - och miljön. Läs mer om effektiv och miljövänlig matlagning.

Vintermatlagning

Vintermatlagning

Inget sätter igång aptiten lika mycket som ett dagslångt friluftsäventyr. Och det finns inget bättre än att få stilla den med en måltid ute i naturen. Här får du tips av överlevnadsexpert Johan Skullman om vad som är bra att tänka på när...

Effektiv Matlagning

Effektiv Matlagning

Vi har länge satsat på utvecklingen av miljövänliga och bränslesnåla kök med vår ETA-teknologi

Friluftsrecept

Friluftsrecept

Ska du ut och vandra och vill ha friluftsrecept-inspiration? Här har vi samlat ett gäng av våra favoritrecept.

Vandringssäsongen är här

Vandringssäsongen är här

Det spelar ingen roll om du är en van friluftsmänniska eller om du ska ut på din första längre vandringstur någonsin i år, det är fortfarande mycket att...

Primus Gas

Primus Gas

Primus har gas för alla säsonger och ändamål. Tre olika gasblandningar för olika förhållanden: Summer Gas, Power Gas och Winter Gas. Detta för att optimera energin och effektivitet när och var du behöver det.

Skötsel

Skötsel

Informationen i vår underhållsguide är avsedd att vara ett komplement till Primus instruktionsmanualer. Kom ihåg att regelbundet gå tillbaka till manualerna för att hålla dig uppdaterad om användningen av dina produkter.

Nedladdningar

Nedladdningar

Vill du veta mer om Primus produkter eller har du tappat bort bruksanvisningen?Det är lugnt, här kan du ladda ner nya

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här under Vanliga Frågor, har vi sammanställt en lista över de vanligaste frågorna och svaren
Primus