Termos-produkter


Hur länge håller min termos värmen?

Hur länge din dryck kommer att hålla temperaturen i din termos beror inte bara på vilken typ av termos som du använder, utan även storleken på den och vilken temperatur drycken har när du häller upp den. Nedan kan du se tre olika grafer som visar hur temperaturen förändras under en period av 24 timmar i våra C & H termosar. Se till att drycken är 97 ° C när du häller i den i termosen för att den ska hålla värmen längre. Lägg även märke till hur det skiljer sig mellan en 0,5-liters-termos, en 0,75 och en 1-liters-termos.

För optimal termos-prestande, kom ihåg att fylla upp din termos med varmt vatten innan du använder den och låt den stå i fem minuter så att den blir varm innan du häller i din dryck.

0.5 liter

0.75 liter

1 liter

 

Hur rengör jag min termos?

Rengör den efter varje användning med diskborste och diskmedel. Du kan även ta bort packningarna i korken och rengöra de separat. Om det har bildats en beläggning på insidan av termosen så tas den lättast bort genom att fylla termosen med vatten och maskindiskmedel eller bikarbonat och låta det verka över natten.

Diska inte termosen i diskmaskinen då ytbeläggningen kan missfärgas samt att den lilla öppningen inte släpper in tillräckligt med vatten för att rengöra den tillräckligt.

 
Antal produkter: 1 Visa: Alla
Primus