Kundservice

För att lättare kunna uppfylla det löfte vi gav för hundratjugo år sedan: att garantera äventyrare varm mat, värme och ljus var än på jorden de befinner sig och oavsett vilket äventyr de tar sig an, har vi nu öppnat en webbutik!!

Från idé till forskning och nytänkande, från utveckling till prototyp och serieutveckling. Från vår betongkällare på Primus huvudkontor i Stockholm till webben och till dig.

Vår tanke är inte enbart att du ska ha tillgång till våra produkter varhelst och närhelst det passar dig, utan även för att vi vill kunna erbjuda dig bästa möjliga service och inspiration både genom att ha vår kundservice, olika guider och manualer samlade på ett och samma ställe.

Välkommen, vi hoppas att du ska kunna hitta vad du behöver på vår nya site!

Feedback eller frågor

Feedback, idéer och tankar tycker vi alltid om att ta emot. Har du redan en produkt du tycker mycket om, finns det möjlighet att lämna recension direkt på produktens sida. Sådant uppskattar vi. Har du frågor om våra villkor eller vill du helt enkelt komma i kontakt med oss? Klicka på länkarna nedan för att få svar på dina frågor, för ytterligare information, se menyn till vänster.


Primus