Nyhet: Campfire

Skapa minnen för livet

Med lanseringen av vår nya Campfire-serie kombinerar vi vår kärlek till friluftsliv med vår aptit för god mat. Det finns ingen restaurang i världen som kan matcha en god måltid utomhus tillsammans med vänner och familj.


Tack vare en smart skandinavisk design och hederliga material tar våra nya Campfire-produkter friluftsliv och matlagning till nya höjder. Nu finns ett helt nytt sortiment att utforska: Från Tupike, ett kök utvecklat för generationer; Onja, vår mest kompakta kök med tvåbrännare; Kinjia, designad för att lätt bära med sig till; knivar, kastruller och andra matlagninsgredskap. 

 

En anledning att komma ut

"Om ett Trekkingkök är något i mitten på packlistan för det välplanerade äventyret, kan de nya Campfire-köken vara målet i sig och fungera som en spontan anledning att komma ut. Kolla bara om himlen är blå, packa in köket och familjen i bilen och ge dig iväg på en dags- eller weekendresa."

-Per Wååg, Product manager

 

Tid för det du gillar

Bärbara kök är inget nytt. Sedan de första uppfanns har en mängd varianter och utföranden sett dagens ljus, dock är de ganska lika. "Vi ville komma bort från de konventioner som under långt tid funnits på marknaden, säger Eric Svartström, chef för FoU.

I utvecklingsprocessen av Campfire samarbetade Primus med vildmarkskockar, "Vi detaljstuderade funktioner, material och arbetssätt. Och sen gjorde vi det igen. Och sen igen. Resultatet är inte bara ett nytt kök som kan ge minnen för livet, utan även en hel rad inspirerande tillbehör," fortsätter han.

Köken är stora nog för avancerad matlagning, samtidigt som de är lätta och kompakta nog att bära på. De passar även för bilens baklucka, på cykeln eller i kajaken. Det handlar om att tillbringa din lediga tid med människor och saker du tycker om.

 

120 ÅRS ERFARENHET

Campfire-nyheterna från Primus är något som generationer kan samlas kring, och de kan göra det i generationer. Primus har mer än 120 års erfarenhet och har lagt allt den kunskapen i det nya sortimentet. Materialen är omsorgsfullt valda utifrån en hållbarhetstanke och kommer att åldras med stolthet.

"Med Campfire skapar vi oförglömliga minnen för både vänner och familjer samtidigt som vi ger gourmetkocken chansen att ta sina kulinariska kunskaper till nya höjder," säger Per Wååg .

 


Hitta alla våra CampFire-produkter här >>

 
Antal produkter: 3 Visa: Alla
Primus