Om Primus

Om oss

Om oss

Primus friluftskök har använts sedan 1892 och det är vårt mål är att se till att alla våra kök blir tillförlitliga, livslånga följeslagare. Passion för naturen och tekniska kompetens är hemligheten bakom alla våra innovationer.

Tidslinje

Tidslinje

Sedan starten, för mer än hundra år sedan, har Primus varit ett begrepp för att koka, värma och lysa. Sedan1892 till idag har vi vandrat många mil: designat flera kök och lagat än fler måltider.

Från idé till färdigt kök

Från idé till färdigt kök

Primus standard vad gäller förbränningsteknik bygger på ett underlag av en noggrant planerad process för hur ett Primuskök genereras. Läs mer om från idé till forskning och nytänkande.

Ansvar

Ansvar

Vår existens som outdoorvarumärke – och som individer som ständigt törstar efter nya naturupplevelser – är knuten till vår miljömedvetenhet och viljan att inte påverka naturen. I allt vi gör strävar vi efter att öka vår resurseffektivitet.

Sponsring

Sponsring

Primus får stora mängder förfrågningar om sponsring och samarbeten. Varje år dyker det dock upp ett antal spännande projekt där Primus går in som partner. Kanske är det ditt projekt?
Primus