Sponsring

Primus får stora mängder förfrågningar om sponsring och samarbeten. Även om det är väldigt roligt och smickrande att så många vill samarbeta med oss måste vi av naturliga skäl tacka nej i de flesta fall. Varje år dyker det dock upp ett antal spännande projekt där Primus går in som partner. Kanske är det ditt projekt?

Om du planerar ett spännande och inspirerande äventyr och tror att Primus kan vara rätt samarbetspartner ska du fylla vår sponsringsansökan. Försök vara så specifik som möjligt i din ansökan. Det gör det lättare för oss att bedöma din ansökan och ökar dina chanser att bli vald. Var tredje månad gör vi en genomgång av de ansökningar vi fått.

På grund av det stora antalet ansökningar vi får kan vi tyvärr inte svara skriftligen till alla men vi läser alla ansökningar och kontaktar de vi vill gå vidare med.

Ansökningsformulär

Ladda ner ansökningsformuläret för att se vad vi förväntar oss av din ansökan.

Ansökningsformulär (PDF) »

Primus För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2016-12-19T00:01:00 Förlängd returrätt till 31 januari 2018 för beställningar gjorda mellan 23 november - 31 december 2017 Förlängd returrätt till 31 januari 2018 för beställningar gjorda mellan 23 november - 31 december 2017