Angeliqa om vandring

Nu börjar skog och mark torka upp på flera håll och det är dags att knyta på sig vandringsskorna, packa ryggsäcken och bege sig ut på lederna.

Vi bestämde oss för att kolla med Angeliqa som driver Vandringsbloggen om hon hade några smarta tankar inför vandringssäsongen. Speciellt för de som inte har vandrat så mycket eller har svårt att hitta tid. Och det hade hon massor av såklart.


Vandringsbloggen har varit igång i tre år och den började med Angeliqas längtan ut i naturen. Under en period med mycket jobb och få likasinnade vänner gick det längre mellan äventyren och bloggen blev som en ventil ut i skog och mark för henne.

Idag spenderar hon mycket mer tid i naturen, men skriver i bloggen för att bevara naturupplevelserna längre. Sedan vill Angeliqa att besökare lätt ska kunna hitta tips och råd för förstagångsvandrare, recept som gör friluftslivet godare och intervjuer med eldsjälar som inspirerar.

Några av tipsen delar hon med oss här, andra hittar du på www.vandringsbloggen.com

Tips och råd inför första vandringen

Tips och råd inför första vandringen

Angeliqa har drivit Vandringsbloggen i tre år nu och fyller den aktivt med användbar information för alla som gillar att vandra

Din kropp och vandring

Din kropp och vandring

Det fina med att vandra är att de flesta kan göra det, men behöver man träna upp kroppen inför årets första vandring? Hur mycket bör man push sig och hur...

Vad ska man packa?

Vad ska man packa?

Nu börjar vi nårma oss första vandringen. Tälts har rest på hemmaplan och friluftsköket är testat
Primus