Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Tålig, smidig och redo att användas 


    För att ta matlagning utomhus från en nödvändighet till ett sant nöje har vi skapat Campfire-serien – den delen av vårt sortiment som möjliggör utomhusmatlagning på samma avancerade nivå som hemma i ditt kök. Liksom alla våra produkter är årets tillskott till Campfire-serien utformade med matlagning i fokus – för att du ska kunna förbereda, lagra, transportera och laga dina måltider så enkelt som möjligt.


    Vi vet att alla äventyr förhöjs av en vällagad måltid, särskilt när vi tillrett den själva. För varje dag förtjänar ett äventyr, oavsett om det är stort eller litet.

     

    Aeril - Small och Large


    Aeril pannställ är ett multifunktionellt och robust tillbehör som gör det möjligt att laga mat över öppen eld. Stället är gjort i rostfritt stål, och de stabila benen och den solida designen är perfekta för användning tillsammans med det medföljande grillgallret, Primus pannor för öppen eld, samt för grytor eller stekpannor. Grillgallret kan justeras i höjdled så att man kan hålla koll på temperaturen genom att flytta gallret längre bort från eller närmre elden. Det kompakta hopvikta formatet gör stället enkelt att transportera i den medföljande påsen, så att du alltid är redo för att laga mat vid lägerelden.


    Köp Aeril Small eller Large här >>


    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress