Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Stormkök, årets julklapp

    Coronapandemin har fått svenskarna att upptäcka att fritiden kan tillbringas precis runt hörnet – i naturen. Det klassiska stormköket är årets julklapp och en av Sveriges äldsta industriprodukter som kan hålla i generationer.

    Det allra första Primusköket, som drevs med fotogen, tillverkades redan år 1892 i Stockholm och blev en viktig ersättare för dåtidens sotande vedspisar. I dag är vi ett modernt industriföretag och ett etablerat internationellt varumärke med produktutveckling i Sverige, produktion i Europa och distribution i 60 länder. 

    "Stormköket blev årets julklapp eftersom den är ett så tydligt exempel på hur våra liv förändrats under 2020. En mycket tråkig situation förde ändå med sig att många fick upp ögonen för hur bra vi mår i naturen." säger Per Wååg, VD på Primus. Vi hoppas att fler kommer vilja tillbringa fritid och semester på ett sätt som är både säkert, hållbart och bra för hälsan även i framtiden. 

    På Primus är vi glada för att stormköket blev årets julklapp, främst då det visar att fler upptäcker det vi alltid vetat, att mat smakar bäst utomhus. Vi har kök för alla tillfällen. Nyheter och äldre favoriter hittar du här.

    Håller en livstid – eller längre


    Årets julklapp behöver inte nödvändigtvis inhandlas på nytt. Vi är vana vid frågor om friluftskök som kanske köptes vid mitten av förra seklet av någons mor- eller farföräldrar. Med en enkel uppdatering och/eller en ny reservdel, är de oftast fortfarande fullt användbara.

    Reservdelar 
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress