Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    våra campfire-kök

    ännu bättre än tidigare

    Vår Campfire-serie är anpassad för de lite mindre äventyren. Från svamp och bärplockning i skogen till grillning på stranden. Med de här köken kan du njuta av kulinariska läckerheter även ute i det fria. Lätta att bära med en hand, tillräckligt kompakta för att passa i en kajak och tillräckligt stora för att laga mat till familj och vänner.

    Med förbättrade låsmekanismer, uppdaterade och bekvämare handtag samt nya kärlstöd har dessa kök blivit ännu lättare att använda. 

     


    TUPIKE STOVE

    Tupike Stove är lägerkockens dröm. Designat för att du ska kunna uppnå samma resultat på utflykten som hemma i köket. Det här lätta och kompakta gasköket bärs enkelt med, har kapacitet att mätta många magar och gör varje matlagningsupplevelse lite extra lyxig. De utfällbara benen låses i position och höjer köket från marken samt frigör bordsutrymme. De kan också förbli hopfällda för en lägre arbetsyta och extra stabilitet. De två brännarna tänds enkelt med integrerade Piezo-tändare och ett knapptryck. Med individuella reglage styrs effekten på respektive brännare för att du, precis som hemma, ska kunna sjuda en sås på ena plattan och koka upp vatten på den andra. 

    Uppdaterade funktioner: 

    • Utfällbara vindskydd med ökat grepp låses i position för att skydda lågorna i blåsiga förhållanden.
    • Fjädrande låsmekanism håller regulatorn på plats för enkel transport.
    • Stålben låses i position när de viks ut, vilket säkerställer en stabil matlagningsyta.
    • Bekvämt trähandtag som även låser köket för säker öppning / stängning och smidig transport.
    • Nya kärlstöd i rostfritt stål

    Ta mig till Tupike


    Kinjia Stove

    Lättare, mindre och mer kompakt än de flesta tvåbrännare med utan att komprimera på varken prestanda eller kapacitet. Med två brännare har du möjlighet till lika enkel eller avancerad matlagning som hemma i köket med såväl kastruller som med stekpannor. Ett perfekt kök för hela familjen eller kompisgänget. Stilren stomme i rostfritt stål som är framtagen för att stå pall för användande i många år. Kärlstöd och droppbricka lyfts enkelt bort från köket för enkel och smidig rengöring. När matlagningen är klar packas Kinjia enkelt ihop och låses med hjälp av handtaget – lätt att bära och kompakt för förvaring.

    Updated feautures:

    • Fjädrande låsmekanism håller regulatorn på plats för enkel transport.
    • Bekvämt trähandtag som även låser köket för säker öppning / stängning och smidig transport.
    • Nya kärlstöd i rostfritt stål.

    Ta mig till Kinjia
    Nyhet
    Bag for Tupike & Kinjia

    Slitstark väska skyddar ditt campingkök under transport eller under förvaring. Passar Kinjia och Tupike. Vattenavvisande och lätt att rengöra. En extra ficka gör det smidigt att förvara gasbehållaren. Perfekt för alla utomhuskockar!

    Ta mig till väskan


    kuchoma Grill

    Bärbar och användarvänlig gasgrill, minst lika enkel att lyckas med som hemmagrillen. Bärs enkelt i ett bekvämt handtag till din favoritplats. Trots den lätta och kompakta konstruktionen erbjuder Kuchoma gott om plats för att grilla såväl grillspett och hela primörer, som större köttbitar och stekar. Det extra djupa locket håller värme och smaker inne för att du ska kunna justera temperaturen och grilla jämnt och kontrollerat på låg värme. När grillningen är klar kan grillgallret, med keramisk non-stick-beläggning, samt droppbrickan enkelt tas av för rengöring

    updated feautures:

    • Fjädrad låsmekanism håller regulatorn på plats under transport.
    • Bekvämt trähandtag i ek.
    • Låsanordning gör det smidigt att öppna och stänga köket.
    • Fast grillgaller för skrammelfri transport. 

    Ta mig till Kuchoma
    Onja Stove

    Kompakt och helt unikt campingkök med två brännare och detaljer som för tankarna till klassiskt camping- och friluftsliv. Ett perfekt kök för utflykter till den närliggande parken såväl som till helgutflykter med kanoten. Med integrerad axelrem är köket lätt att bära med sig vart du än ska och locket i ek som fungerar som skärbräda eller serveringsfat gör Onja till ett riktigt mångsidigt kök.

    Ny funktion:

    • Kärlstöd i rostfritt stål

    Ta mig till Onja

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress