Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Det ska inte vara svårt att ta med sina nära och kära ut på middag

    Vår Campfire serie är anpassad för de lite mindre äventyren. Från svamp och bärplockning i skogen till grillning på stranden. Med de här köken kan du njuta av kulinariska läckerheter ute i det fria.

    "Om ett Trekkingkök är något i mitten på packlistan för det välplanerade äventyret, kan CampFire-köken vara målet i sig och fungera som en spontan anledning att komma ut. Kolla bara om himlen är blå, packa in köket och familjen i bilen och ge dig iväg på en dags- eller weekendresa."
    - Per Wååg, produktchef på Primus.

    En portabel campingplats

    Det är svårt att få bättre smak på maten än när den lagas utomhus. Men att laga till en festmåltid åt familj och vänner i det fria innebär vanligtvis att man måste släpa med sig tung och otymplig utrustning. Inte nu längre. Vi gör Campingkök och utrustning som klarar av riktig matlagning, men som ändå är tillräckligt lätta och kompakta för att du enkelt ska kunna bära de med dig. För vi vill att du ska kunna äta ute varthelst du vill, om det nu är i en park, en skåpbil, en stuga i skogen, trädgården, ute på en ö invid din kajak eller från segelbåten, vid klätterklippan... Du förstår nog vart vi vill komma. Att äta ute med nära och kära ska vara lätt.    The Prep & Cutting Set

    Utomhusmatlagningens ”Mise en place”. Ordning och reda och allt på en plats. Campfire Prep Set har allt du behöver för att laga mat under bar himmel. Tre tåliga redskap i ek, en kniv och rivjärn i rostfritt stål samlade i ett fodral av slitstark Polyamid och G-100-väv. När du är klar viker du bara ihop den och tar hand om disken när du kommer hem.

    "Köken och tillbehören blir bättre med tiden.
    De är gjorda av genuina material och åldras med stolthet."
    - Eric Svartström, Chef för Forskning & Utveckling på Primus


    Campfire Cutting Set består av en skärbräda i ek och en 15 cm lång kniv i ett fodral. Ek är slitstarkt, ger en bra yta att förbereda mat på och har en naturlig självdesinficerande effekt. Kniven har ett flexibelt blad i rostfritt stål, utmärkt för att hacka, skära och filea. 


    CAMPFIRE Kokkärl
    i rostfritt stål

    Effektiva arbetshästar gjorda för att användas år efter år. Våra Campfire-kastruller är gjorda i rostfritt stål utan nonstick-beläggning. Dessa kastruller är bäst lämpade matälskare som vill kunna njuta av kulinariska stunder i naturen med vänner och familj.

    Campfire-kastrullerna varken shippar, slår sig, repas eller rostar. De är framtagna för att kunna tåla de tuffaste turerna år efter år. Och visste du att rostfritt stål är helt återvinningsbart?!

    och andra campfire-accessoarer 
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress