Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Gör ditt kaffe med Primus!


    Kaffe är för många helt centralt såväl hemma som ute på utflykten. Det finns till och med folk som vänt efter en lång vandring för att gå hela vägen tillbaks och hämta det allra viktigaste – kaffet. 

    Kaffe med Primus Lite+ och Primus Coffee-Tea Press 

    Lite+ är ett kompakt, toppmonterat gaskök med extremt effektiv värmeutväxling tack vare en värmeväxlare mellan brännare och kokkärl – ett perfekt kök för många olika typer av vandringar och utflykter. Till köket kan du köpa en kaffepress som gör det möjligt att servera färska koppar kaffe på nolltid, varsomhelst, närsomhelst.

    Kokkaffe med Primus LiTech Coffee/Tea Kettle 1.5 L

    Att tillaga kokkaffe är för många en hel vetenskap och kanske till och med en konstform. Det finns tusen olika tillvägagångssätt och förmodligen lika många olika resultat. Ofta är det roligaste att försöka hitta sitt eget sätt, men det finns ett par huvudprinciper. Du behöver färskt vatten och ett bra kokkaffe. I och med att kaffesumpen inte separeras från själva kaffet med hjälp av filter eller press krävs lite mer tid. När kaffet hällts i vattnet ska det få tid att dra och sjunka för att du försiktigt ska kunna hälla upp din kopp utan av sumpen i kannans botten ska följa med. Pröva dig fram, lyssna på folk som kan och låt din kaffepaus få ta tid.

    Snabbkaffe

    Det här är kaffet för dig som gillar bekvämlighet och tidsoptimering. Allt du behöver är hett vatten i en kopp plus en liten mängd snabbkaffe. Fördelen med snabbkaffe är att du enkelt kan öka dosen kaffe i vattnet tills du hittar den styrka du föredrar.      Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress