Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter
    ESSENTIAL TRAIL STOVE

    Under utvecklingen av Essential Trail Stove har vi ständigt haft användaren i fokus. Vi har döpt det till Essential Trail Stove just eftersom vi tror att det här kommer bli en viktig och grundläggande produkt för såväl nybörjare som erfarna utomhuskockar. Köket baseras på vår patenterade Laminar Flow Burner-teknik vilket skapar en extremt kompakt brännare och därmed ett mer stabilt kök, till skillnad från andra toppmonterade kök som lätt blir rangliga. Kärlstöden är monterade på ett sätt som ger lågan vindskydd, och de behöver varken fällas ut eller in vilket gör att köket alltid är redo att användas. Essential Trail Stove är utrustat med vår senaste ventil som skapar en mer precis justeringsförmåga av lågan.

    Essential Trek Pot 0.6L


    Essential Trek Pot-serien är en prisväd och samtidigt mycket genomarbetad serie kokkärl som kombinerar tekniska detaljer med användarvänlig funktion, allt för att göa matlagningen enkel och smidig. Den 0,6 liter stora kastrullen i naturanodiserad aluminium har en något tjockare botten jämfört med kastrullens sidor, vilket bidrar till en jämnare temperatur över hela kokkärlet. Det i sin tur minimerar risken för att din mat bränner fast. Botten har dessutom ett spiralmönster vilket både ger en bra friktion mot kärlstödet och bättre värmeöverföing. Handtaget kan låsas i två lägen. Vid användning ger det ett stabilt grepp och underlättar handhavandet vid matlagning och servering. När handtaget fälls ihop och monteras i packläge tar det mindre plats och håller ihop kastrullens delar. Locket är gjort av PP-plast och fungerar som durkslag med ett handtag i silikon.     Essential Trek Pot 1.0L 


    Essential Trek Pot 1,0L är ett smidigt och lätt kit till ett förmånligt pris, innehållandes en kastrull, en stekpanna samt tvåhandtag. 

    Den 1,0 liter stora kastrullen i naturanodiserad aluminium har en något tjockare botten jämfört med kastrullens sidor, vilket bidrar till en jämnare temperatur över hela kokkärlet. Detta minimerar risken för att din mat bränner fast. Botten har dessutom ett spiralmönster vilket både ger en bra friktion mot kärlstödet och bättre värmeöverföring. Medföljande stekpanna tillverkad av naturanodiserad aluminium fungerar som lock till kastrullen och är försedd med keramisk nonstick-beläggning vilket förenklar matlagningen. Till vår Essential Trek Pot 1,0 liter medföljer två handtag. Det ena används till kastrullen för ett stabilt grepp samt låser fast locket/stekpannan i packat läge. Det andra handtaget används till stekpannan för att både kastrull och panna ska kunna användas samtidigt, och ryms i kastrullen när produkten packas ihop.

    Essential Trek Pot Set

    I Essential Trek Pot Set ingår både Essential Trek Pot 0,6 L och Essential Trek Pot 1,0 L. Två kastruller i olika storlekar samt en stekpanna alla tillverkade i naturanodiserad aluminium. Stekpannan har keramisk nonstick-beläggning vilket gör den enkel att använda och lät att diska. Till den lilla kastrullen kommer även ett lock gjort av PP-plast, utrustat med durkslagsfunktion samt ett handtag i silikon.    Essential Trail Kit

    Essential Trail Kit består av nya Essential Trail Stove samt en Essential Trek Pot 1,0L. Det här är ett robust, kompakt och lågt kök som passar perfekt ihop med den medföljande aluminiumkastrullen. Med kastrullen kommer även en liten stekpanna i aluminium försedd med keramisk beläggning vilket gör både stekning och rengöring enkelt. Pannan fungerar även som lock för snabbare uppkok och för att din mat ska hålla sig varm längre. I kastrullen ryms både köket och en 230 grams gasbehållare. Allt hålls ihop med hjälp av kastrullens handtag som låser fast stekpannan/locket, ett perfekt kit med allt du behöver för att laga mat i skog och mark. 

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress