Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    För att du behöver maximal tillförlitlighet
    under extrema förhållanden

    Anpassad för seriösa äventyrare i extrema förhållanden. Vår Expeditionsserie stoltserar med tillförlitlighet, kvalité utan kompromisser. Dessa kök är enkla att använda och enkla att servera i fält så att varm mat alltid finns nära till hands för att hålla energin på topp under äventyret.    Lätta, enkla och pålitliga

    Våra expeditionskök är bergsutrustning utformad för dig som söker maximal tillförlitlighet under extrema förhållanden. Kökens vikt är minimerad utan att kompromissa prestanda och hållbarhet. Och tack vare att köken är byggda av få och utbytbara delar, kan de enkelt servas i fjällen eller i andra länder. Reglagen är väl tilltagna för att kunna hanteras även med handskar.


     


         I över 125 år har äventyrare förlitat sig på våra produkter under de tuffaste av förhållanden. Vi sätter stor stolthet i att försäkra oss om att alla våra produkter uppfyller högsta kvalitet och att de, med rätt underhåll, håller för år efter år av användning i fält. Därför introducerar vi nu Primus Expedition Service, som kommer gälla för alla expeditionskök (OmniLite TI, OmniFuel och MultiFuel) som säljs från år 2015 och framåt. Vid den osannolika händelsen att köket går sönder på grund av defekta material eller konstruktionsfel, kommer vi att hjälpa den ursprungliga ägaren genom att skicka reservdelar, reparera eller ersätta köket - utan kostnad.

    Läs mer här
    Ditt kök är 
    "Exploration Ready"

    Våra expeditions- och trekkingkök går igenom en sista kontroll innan de lämnar vår fabrik. Vartenda ett av dem handtestas för att kontrollera att de brinner som de ska och att de inte läcker. Skulle du se märken kring brännaren på köken när du får hem det är det bevis på att köket har testats och fungerar som vår garanti för att ditt nya kök är i perfekt skick och redo för år av tillförlitlig och säker service.

    Detta är vad vi kallar ”Exploration Ready” och som bevis på att just ditt expeditions- eller trekkingkök är testat kommer köket med en Exploration Ready-hängetikett signerad av personen som testat just ditt kök.    OmniLite Ti

    vårt mest sålda expeditionskök

    OmniLite Ti är baserat på samma teknologi som vårt prisbelönta OmniFuel och konstruerat för att klara krävande situationer och miljöer. Köket är lika robust och pålitligt men mindre, lättare och betydligt bränslesnålare.


    Och dess Silencer

    Fäst detta lilla tillbehör på din OmniLite Ti och njut till fullo av naturens alla ljud – även medan du lagar mat! Vid användning av gas eller kemiskt ren bensin kan OmniLite Ti utrustas ljuddämparen som sänker volymen på kökets jetbrännare avsevärt. 

    Ett expeditionsurval  

    lär känna ditt flerbränslekök

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress