Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Firestick Stove


    Vi sådde fröet till Firestick Stove när vi kartlade marknadens samtliga toppmonterade kök och deras format. Ett omfattande arbete som resulterade i ett nytt kök med en helt unik design, framtaget för att utmana rådande uppfattningar om hur ett kompakt toppmonterat kök bör konstrueras. Firestick Stove från Primus sätter en helt ny standard för kompakta outdoor-kök. Varenda liten detalj är designad för att i slutänden bidra till ett så pass kompakt och lätt kök som möjligt. I hopfällt läge är köket cylinderformat för att enkelt och smidigt slinka ned i exempelvis topplocket eller sidofacket på ryggsäcken där du lätt kommer åt det. De rostfria kärlstödens design skyddar kökets låga från vind i utfällt läge. Själva brännaren är också framtagen för att ge lågan vindskydd. Köket är dessutom utrustat med vår senaste reglerade ventil som justerar gasflödet och ser till att effekten hålls på en optimal nivå vid olika temperaturer, samt vår nya Piezo-tändare som på ett enkelt sätt tänder köket oavsett väderförhållanden. Levereras med en skräddarsydd förvaringspåse tillverkad i ull som även kan användas som grytvante. 

    Firestick Stove TI

    Primus Firestick Stove Ti är precis som Firestick Stove utformat och designat för att ta så liten plats som möjligt i din packning, utan att kompromissa med funktion och kvalité. Skillnaden är att Firestick Stove Ti har kärlstöd i titan vilket gör köket ännu lättare. Även är återfinns det optimerade vindskyddet från kärlstöden och tekniken i brännaren för att köket ska stå emot tuffa väderförhållanden och leverera när det verkligen gäller, trots sin kompakta design. Köket är dessutom utrustat med vår senaste reglerade ventil som justerar gasflödet och ser till att effekten hålls på en optimal nivå vid olika temperaturer. Med köket kommer en skräddarsydd förvaringspåse tillverkad i ull som även kan användas som grytvante, samt vår nya Piezo-tändare som tänder köket med ett knapptryck för att du ska slippa strul med tändare eller tändstickor.

    Trek Pot 0.6L 

    Den perfekta kastrullen för det stora eller lilla äventyret där en minimal packvolym är viktig. Vi har utmanat formatet på den här typen av kastruller och använder handtaget som en effektiv låsning inför packning. Kastrullen i hårdanodiserad aluminium rymmer 0,6 liter och har keramisk non stick-beläggning. 

    Botten är något tjockare än sidorna vilket underlättar matlagningen och minskar risken för att bränna vid maten. Dessutom är botten försedd med ett spiralmönster vilket både ger en bra friktion mot kärlstödet och en mer effektiv värmeöverföring. Handtaget kan låsas i två lägen. Vid användning ger det ett stabilt grepp och underlättar handhavandet vid matlagning och servering. När handtaget fälls ihop och monteras i packläge tar det mindre plats och håller ihop kastrullens delar. 

    Locket är gjort av PP-plast och fungerar som durkslag med ett handtag i silikon. 
    Trek Pot 1.0 

    Till skillnad från Trek Pot 0,6L är detta kit utrustat med en större kastrull, en stekpanna samt två handtag. Kastrullen i hårdanodiserad aluminium rymmer 1,0 liter och har keramisk non stick-beläggning. Botten är något tjockare än sidorna vilket underlättar matlagningen och minskar risken för att bränna vid maten. Dessutom är botten försedd med ett spiralmönster vilket både ger en bra friktion mot kärlstödet och en mer effektiv värmeöverföring. Medföljande stekpanna tillverkad av hårdanodiserad aluminium fungerar som lock till kastrullen, även den försedd med keramisk nonstick-beläggning. Till vår Trek pot 1,0 liter medföljer två handtag. Det ena används till kastrullen för ett stabilt grepp samt låser fast locket/stekpannan i packat läge. Det andra handtaget används till stekpannan för att både kastrull och panna ska kunna användas samtidigt, och ryms i kastrullen när produkten packas ihop.
    Trek Pot Set 

    I Trek Pot Set ingår både Trek Pot 0,6 L och Trek Pot 1,0 L. Två kastruller i olika storlekar samt en stekpanna alla tillverkade i hårdanodiserad aluminium med keramisk nonstick-beläggning. Till den lilla kastrullen kommer även ett lock gjort av PP-plast, utrustat med durkslagsfunktion samt ett handtag i silikon.

    Piezo Igniter 

    För att slippa strul med tändstickor som går av och tändare vars låga inte står emot hård vind har vi skapat Piezo Igniter som tänds med ett enkelt knapptryck. Nu kan du trots tuffa väderförhållanden hålla handen på ett säkert avstånd från själva lågan. Designen gör att tändaren även kan manövreras med handskar på.

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress