Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Tips på saker man kan hitta på i höst

    Sommaren må vara över men det innebär inte att äventyret är över. För många innebär hösten att mesta dels sitta inomhus och invänta nästa sommaräventyr. Men höstperioden har faktiskt också en hel del äventyr att erbjuda. Så låt inte regn och kyla hindra er från att bana iväg på höstäventyr!

     

    Ut och fiska


    Fiskesäsongen har startat igång, varför inte ta båten ut tillsammans med vännerna och bege er ut på fiskeäventyr? Eller meta från en brygga tillsammans med barnen? Passa även på att arrangera en fisketävling mellan dina nära och kära, det gör hela äventyret så mycket roligare. Se bara till att du har med dig fiskelicensen.


    Får ni napp kan ni ju alltid tillaga fisken på plats. Grillad fisk är ju super gott, speciellt när du fångat den själv. Eller varför inte tillaga en god fisksoppa med färska grönsaker för att hålla dig varm under höstkylan?
     

    Passande utrustning: 


     
     

    Svampplockning

    Vad vore hösten utan våra älskade svampar? Ta dig en tur ut i skogen tillsammans med din familj eller vänner och bege er ut på svampjakt. Hitta din alldeles egna svampställe och passa på att plocka dina favorit svampsorter innan det är försent.

    Om du är riktigt sugen på att äta dina färskplockade kantareller eller championer kan du ju alltid tillaga de på plats. En krämig kantarellstuvning är definitivt någonting att rekommendera. Glöm bara inte ta med dig ditt favorit bröd - det blir en himmelsk god kantarellmacka ska du veta.

    Passande utrustning: 


     
     

    Get Out, Cook Out


    Trots att sommaren är över finns det fortfarande möjlighet att äta ute bland naturen. Varför inte bege er ut på en picknick i er närmaste park? Lite parkhäng tillsammans med dina vänner som en omväxling är ju aldrig fel. Eller varför inte åka till din närmaste naturreservat tillsammans med familjen och grilla korv?


    Har du ingen aning om vad du ska tillaga rekommenderar vi receptet här nedan. Kommer garanterat hålla dig mätt och varm under höstkylan!


    Recept på pasta med kyckling och grönsaker


    Ingredienser du behöver:

    • Oliveolja
    • Vitlök
    • Lök
    • Kyckling (valfri)
    • Svamp (valfri)
    • Kycklingbuljong
    • Pasta (valfri)

    Gör så här:


    Finhacka lök samt vitlök. Häll sedan 1 matsked olivolja i grytan, därefter häller du i den finhackade löken samt vitlöken. Bryn tills gyllenbryn. Häll sedan kycklingen och bryn tills genomstekt. Lägg sedan i svamp, därefter häller du i 4,7 dl kycklingbuljong och täck sedan över med lock. Låt det få koka i 5-7 min och sedan häller du den mängd pasta du önskar.


    Se även denna video

    Passande utrustning:      
     
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress