Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter
     


    Med färg och storlek för att perfekt passa din Kånken-rygga 


    Klunken Bottles är resultatet av Primus samarbete med Fjällräven för att stilla ett grundläggande och återkommande behov - en färgmatchande vattenflaska som passar perfekt i sidofickan på din älskade Kånken-ryggsäck. Vi är glada att presentera Klunken Bottles, två flaskstilar som tillgodoser behoven hos utomhusälskare runt om i världen.
    Klunken Bottle 0,7 Liter

    Klunken är en lätt vattenflaska tillverkad i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller avger smak till innehållet och den pulverlackerade ytan gör att man får ett stadigt grepp även om flaskan är blöt. Skruvkorken är toppad av kork och har en ögla i matchande Kånken-tyg, som gör flaskan lätt att greppa tag i och bära runt på oavsett vart din dag för dig.    Klunken Bottle 0,7 Liter 


    Klunken Vacuum Bottle 0,5 Liter

    En flaska med en dubbelväggig konstruktion som håller din dryck antingen varm eller kall. Tillverkad i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller avger smak till innehållet. Den pulverlackerade ytan gör att man får ett stadigt grepp även om flaskan är blöt. Skruvkorken har en topp av kork och ögla i matchande Kånken-tyg, som gör flaskan lätt att greppa tag i och bära runt på oavsett vart din dag för dig.
    Klunken Vacuum Bottle 0,5 Liter 

     
     

     
     
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress