Förslag på varumärken

    Förslag på kategorier

      Sökförslag

        Produkter

        Svamprisotto med granskott


        50 g torkade kantareller (eller motsvarande mängd färska kantareller)

        100 g Arborioris
        2 schalottenlök
        400-500 ml vatten
        1 tärning kycklingbuljong
        15 g smör
        50 g riven parmesanost
        olivolja
        salt och svartpeppar
        färska granskott  

        1. Blötlägg svampen i  15-20 minuter.
        2. Häll av vattnet och pressa vätskan ur svamparna.
        3. Hacka löken och svampen och stek dem i olivolja i en stekpanna.
        4. Häll i vattnet och smula ned buljongtärningen.
        5. Koka tills riset är mjukt och tjockt.
        6. Blanda ned smör och parmesan, smaka av med salt och peppar.
        7. Toppa risotton med färska granskott.   

        Produkter i klippet 

        Anmäl dig till nyhetsbrevet

        Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
        Anmäl dig till nyhetsbrevet

        Ange en giltig e-postadress