Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Frying Pan for a Reason


    Carolina Lundberg

    Carolina är en av människorna bakom Primus. I skogarna kring Öja i Sverige äventyrade hon på unga ben och flyttade senare till Stockholm där hon bor med sin familj idag. Hon är ett fan av mat och natur och passar perfekt in i teamet på Primus. För dagar ute i naturen gillar hon att promenera, cykla, paddla eller bara hänga runt en eld någonstans, men oavsett vad hon gör, förbereder hon alltid en ordentlig måltid att tillaga på plats.

    Jag brukar tillbringa större delen av min sommarsemester på Öland, inte långt ifrån där jag växte upp. Naturen runt ön är vacker och erbjuder förvånansvärt många bra cykelleder och avskilda platser för uppfriskande dopp.

    Vissa varma och soliga dagar ser jag till att komma upp och iväg tidigt, när alla fortfarande sover, för att få en liten stund för mig sjäv. Genom åren har jag blivit ganska bra på att snabbt packa ihop det som behövs i ryggsäcken och standard för sommarmorgnarna brukar vara ett Primuskök, handduk och baddräkt, vatten, kaffe, ett par skivor bröd och ägg i skyddad förpackning. När jag beger mig ut själv så här på morgnarna tycker jag att Essential Trail-köket är perfekt eftersom det är så smidigt. Allt inklusive gasbehållaren packas i ett och locket fungerar som stekpanna, vilket är perfekt när man som jag gillar stekt ägg till frukost. 

    Jag brukar inte pressa mig sjäv så hårt när jag är ute och cyklar såhär, då själva matlagningen i det fria är halva nöjet. Jag njuter av det och då får det gärna ta tid. Jag brukar cykla en längre stig ner till havet där jag letar upp en solig plats vid vattnet, sedan börjar jag med ett dopp så jag har tid att torka. Sedan kokar jag upp lite vatten för snabbkaffe, rostar brödet lite grann och steker äggen. Känslan att sedan kunna luta sig tillbaka, lite trött i kroppen och blöt i håret för att avnjuta dagens första riktiga måltid på egen hand i lugn och ro, är enorm. 


    Carolina Lundberg
    Grafisk designer på Primus
    Sverige
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress