Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Ett friluftskök för varje altitud - for a Reason


    Dario Rocco

    Dario bor i Kroatien, ett litet men mångsidigt land där bergen möter havet och du kan uppleva det blå Adriatiska havet, de vilda Velebi-bergen och de gyllene slätterna samma dag. Han lever efter mottot ”det krävs nyfikenhet, uthållighet och disciplin för att förvärva färdigheter, kunskap och visdom för att kunna vandra fritt i naturen” och han ser alltid över horisonten för nya äventyr, till fots, med cykel eller med kajak.

    Jag minns inte ens hur det började, men plötsligt befann jag mig vid starten av ett lopp och när jag hörde startskottet sprang jag hela vägen till mållinjen. Så var det för mig både före och under mina första äventyr, men någonstans längs vägen slutade det att kännas viktigt att komma i mål och äventyret blev till något annat. Jag fortsatte alltid att springa, cykla på smala skogsstigar, klättra uppför berg och klippor, men utan att längre tänka på start och mål. Nu har jag tagit mig fram genom kanjonerna i södra Patagonien och kluvit havsvågor i en kajak, men för äventyrets skull och inte längre för tävlingen.

    Idag har äventyren blivit mer av en livsstil. Men liksom livet i allmänhet är havet inte alltid stilla, och det kan uppstå riktigt krävande situationer. Genom övning och erfarenhet har jag lärt mig att sänka tempot när utmaningen blir för stor. Därför börjar jag nästan alltid dagen med en ritual: att laga morgonkaffe. Oavsett var i världen jag befinner mig och vilken expedition jag deltar i, innebär en bra start på morgonen även ett bra avslut på dagen. Det är ofta de små sakerna som gör stor skillnad!


    Dario Rocco
    Editor-in-chief, Outdoors People Magazine
    Kroatien

    @roccoadventure

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress