Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Pasta - for a Reason


    Jeffrey Witter

    Jeffrey, den unga alpinisten som förutom sitt nio-till-fem-jobb tillbringar större delen av sin tid till att träna sin kropp för att kunna äventyra mer. Att bo nära den stora staden Rotterdam erbjuder kanske inte den orörda naturen som Jeffrey längtar efter och tränar för, men att cykla genom landsbygden, snabbt genom skogen, över sanddynerna eller på de smala ängsstigarna gör sitt för att få hans hjärta att bulta!

    Så långt tillbaks jag kan minnas har jag spenderat mina dagar utomhus. Minst en gång i veckan åkte min familj söderut där vi tillbringade hela dagen utomhus och byggde kojor i skogen, klättrade i träd eller cyklade omkring på landstigarna. Varje sommar åkte vi till Alperna och spenderade hela semestern med att bada i vilda floder och vandra upp och runt i bergen. Jag tror att det är mycket min barndom som har fått mig att älska att vara utomhus. Sen, när jag blev äldre längtade jag efter mer, så jag gick en bergsklättringskurs och har sedan dess inte kunnat sluta klättra.

     

    Jag föredrar att vara ute i tuff och orörd terräng, men tyvärr har vi inte så mycket av den lyxen i Nederländerna. I slutändan är det en inställningsfråga och så länge jag får vara utomhus är jag glad. Den mångfald som naturen har att erbjuda förvånar mig fortfarande och ibland känns det som att det finns för mycket för bara en person att ta in, så därför älskar jag att dela min tid i naturen med andra. Som till exempel under en vandring häromdagen la jag märke till att ljuset träffade ett ungt träd på ett speciellt sätt, men hade missat hjorten som iakttog på oss från skogen om inte min flickvän varit med som upptäckte hjorten men missade ljuset. När man upplever något tillsammans med en annan ser man så mycket mer.

    Jag älskar sådana dagar med min flickvän, när vi under en vandring kan gå vilse tillsammans och stanna till och laga lunch vid en vacker plats. Jag tycker att det är viktigt att investera tid i saker som gör en glad och god mat och kaffe ger mig alltid ett leende på läpparna, särskilt när jag är utomhus. Så på dessa vandringar packar vi med oss vårt PrimeTech-kök på 2,3 liter så att vi kan laga en ordentligt måltid. Men ett mindre kök blir det svårare att kombinera alla ingredienser och samtidigt kunna äta varm mat, så jag bär hellre lite extra när vi är ute. Pastaälskare som jag är, gillar jag verkligen den isolerade väskan som kommer med PrimeTech för då kan jag hålla pastan varm i väskan medan jag tillagar pastasåsen i lugn och ro. Att laga bra mat gör också att jag saktar ner litegrann, något jag kan tillåta mig på dessa typer av äventyr.

    Ett annat favoritäventyr är ta sig upp för ett utmanande berg i gott sällskap och sedan avsluta dagen trött men nöjd vid en stuga, dricka en öl, njuta av god mat och skratta om alla nervkittlande stunder som vi stött på under dagen. Att komma hem säkert är alltid målet, men det är inget fel med lite spänning på vägen, för ett äventyr börjar när saker inte går som planerat.


    Jeffrey Witter
    Äventyrare & klättrare
    Nederländerna

    @Jeffrey_whiter

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress