Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Vartsomhelst, närsomhelst - for a Reason


    Miklos Schnitzer

    Under sina första 16 år bodde Miklós i Rába-området i Ungern. Senare flyttade han till Győr, där han bor än idag. Under sin händelserika barndom tillbringade han mycket tid i naturen. Han tror att det har bidragit till att forma hans friluftsorienterade livsstil. Idag är bushcraft, vandring och vildmarkscamping viktiga delar av Miklós liv och vi är stolta över att ha honom som varumärkesambassadör i Ungern.  

    Jag minns min barndom mycket väl. Medan dagens barn lever för den virtuella världen, levde jag för världen ute i naturen. Vi utforskade varenda skog och fält i omgivningen från morgon till kväll. Min pappa är en skicklig fiskare, och han brukade ta med mig ut i båten. Ibland sov vi på båten över natten. Medan han fiskade utforskade jag naturen. Min barndom var väldigt spännande, och det är antagligen därför jag blivit en sådan friluftsentusiast. Vart livet än tog mig, lyckades jag alltid hålla mig nära naturen. Tidigare gjorde jag det instinktivt, men numera är det ett medvetet val.

    Att vara i naturen är det häftigaste jag vet. Den perfekta upplevelsen för mig är att tillbringa dagen i skogen, i närheten av ett vattendrag. Helst på en plats med vacker utsikt. Jag tillbringar gärna natten i ett tält eller under bar himmel. Man behöver självklart äta, men att laga mat i naturen ger en helt unik smakupplevelse. Det är så grundläggande. Jag älskar att laga mat och äta, så för det mesta lagar jag minst en varm måltid eller dryck när jag är ute i skogen. Därför har jag alltid mitt Mimer-kök i ryggsäcken. Det är snabbt och enkelt, och framför allt kan jag använda det var som helst, när som helst.

    För några veckor sedan vandrade min hustru och jag längs den blå vandringsleden, Országos Kéktúra. Vi kom fram till en så vacker vägsträcka att vi inte kan sluta prata om den. Ibland är det skönt att vara ensam i naturen, men det skulle ha känts trist att inte kunna dela den sträckan med någon! Jag är glad över att mitt livs kärlek delar mitt intresse, och i gengäld lagar jag en god kopp kaffe på Mimern åt henne varje gång. För mig är utflyktens höjdpunkt matlagningen, ibland i form av en enkel måltid och ibland i form av en mer avancerad maträtt.    Miklós Schnitzer

    Bushcrafter
    Ungern

    @azerdolegyenveled    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress