Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Gå en promenad - for a Reason


    Tom Jutzler

    Tom älskar den friska luften. När han var barn på 1980-talet brukade hans föräldrar kalla det ”att gå en promenad”. Det som började som tvungen träning blev snart en passion. Att vara ute i det fria – oavsett årstid och väder – och känna vind, värme, kyla och den rena doften av det naturliga landskapet. Kärleken till naturen är anledningen till att han började arbeta som reseskribent och fotograf. Och han tröttnar aldrig på att släpa med sig sina egna döttrar, vare sig de vill det eller ej. Men allt oftare vill de faktiskt själva. Särskilt när friluftsköket är packat och klart! 

    Så fort vi får ett tillfälle packar vi in aluminiumboxen med friluftsköket i campingbilen och ger oss av till skogen eller längs floden. Dagsutflykterna med matlagning i naturen är ett tillfälle för oss att ladda batterierna, ströva och springa omkring, bli ordentligt leriga och känna oss vilda och fria. Det är då vi inser hur lite vi behöver för att vara lyckliga! Bara oss själva, fågelsången och en enkel måltid. Det är också därför camping är den enda typ av familjesemester vi åker på.

    Vår trognaste följeslagare är Tupike-spisen. Oavsett om vi åker på dagsutflykt eller sommarsemester är den tillräckligt kraftfull för att vi ska kunna laga mat åt fyra personer. Dessutom är den otroligt lätt att rengöra, vilket är en fördel för personer som lagar mycket spaghetti med tomatsås. Familjens favoriträtt är amerikanska pannkakor. De kan barnen tillaga själva. Till det har vi yoghurtdipp med mjuk fårost, honung och färsk mynta. Medan de tjocka pannkakorna fräser i stekpannan värmer vi föräldrar en kanna espresso på den andra spisplattan. Himmelskt.     Tom Jutzler
    Reseskribent & fotograf
    Tyskland

    @bullifieber_tom

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress