Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    • Onja Stove DUO 1
    • Onja Stove DUO 2
    • Onja Stove DUO 3

    Primus Onja Stove DUO

    Artikelnr. : P229032
    1 699,00 kr
    kan levereras omgående
    Lägg till i önskelistan
    #getText: storeinfo.online.only#

    Kompakt och helt unikt campingkök med två brännare och detaljer som för tankarna till klassiskt camping- och friluftsliv. Ett perfekt kök för utflykter till den närliggande parken såväl som till helgutflykter med kanoten.

    Den utfällbara stommen bidrar i utfällt läge med god stabilitet och extra vindskydd åt kökets två brännare. Båda brännarna justeras individuellt och har kapacitet för att koka en liter vatten på under fyra minuter. Gasbehållarna fästs direkt på respektive brännare, innanför stommen. Det innebär att två gasbehållare behövs för matlagning med båda brännarna samtidigt.

    Lock i ek skyddar brännarna vid transport och fungerar utmärkt som skärbräda och serveringsfat. Tyget som omsluter stommen är tillverkat i slitstarkt G1000-material och tas enkelt bort för rengöring. Integrerad axelrem gör Onja enkel att slänga över axeln och bära med på vardagliga äventyr med familj och vänner.

    Onja Stove Duo levereras med en duo-ventil som passar de flesta gasbehållare med ventil på marknaden, både med gängor (Lindal) och utan.

    Tekniska detaljer
    Vikt
    3 300 g
    Bredd
    440 mm
    Höjd
    290 mm
    Djup
    140 mm
    Artikelnr.
    P229032
    Ställ en produktfråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning, Primus kundtjänst
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress