Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    • Tupike stove DE 1
    • Tupike stove DE 2
    • Tupike stove DE 3
    • Tupike stove DE 4

    Primus Tupike stove DE

    Artikelnr. : P350153
    2 549,00 kr
    ej tillgänglig
    Lägg till i önskelistan
    #getText: storeinfo.online.only#

    Elegant kök med svensk design som rymmer två brännare – perfekt för utomhuskockar som vill prestera samma resultat på utflykten som hemma i köket. Det här lätta och kompakta gasköket bärs enkelt med och gör varje matlagningsupplevelse lite extra lyxig.

    De utfällbara benen låses i position och höjer köket från marken samt frigör bordsutrymme. De kan också förbli hopfällda för en lägre arbetsyta och extra stabilitet. De två brännarna tänds enkelt med integrerade Piezo-tändare och ett knapptryck. Med individuella reglage styrs effekten på respektive brännare för att du, precis som hemma, ska kunna sjuda en sås på ena plattan och koka upp vatten på den andra. Locket och de utfällbara vindskydden som låses i position ger lågan ett gott skydd när vinden tilltar.

    Stilren stomme i rostfritt stål, formgjutna aluminiumsidor, ekribbor och mässingsdetaljer – Tupike är skapad med material som håller över tid och åldras vackert. Kärlstöd och droppbricka lyfts enkelt bort från köket för enkel och smidig rengöring. När matlagningen är klar packas Tupike enkelt ihop och låses med hjälp av handtaget – lätt att bära och kompakt för förvaring.

    Med detta campingkök kommer även en grill- och stekplatta försedd med non-stick-beläggning. Perfekt för grillade små delikatesser.

    Tekniska detaljer
    Vikt
    4 300 g
    Bredd
    475 mm
    Höjd
    82 mm
    Djup
    295 mm
    Artikelnr.
    P350153
    Ställ en produktfråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning, Primus kundtjänst
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress