Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Kontakta Oss

    Om du har frågor och inte kan hitta svaret du behöver på sidan Vanliga frågor och svar, kan du kontakta Primus kundtjänst via telefon, e-post eller genom att fylla i onlineformuläret nedan och klicka på Sänd. En av våra duktiga medarbetare kommer att besvara dina frågor så snart som möjligt.

    Hjälp oss att hjälpa dig genom att ge oss så detaljerad information som möjligt. Ta med all relevant information: artikelnamn, artikelnummer, ordernummer, datum och så vidare.

    Allmänna frågor

    support@primus.se (för kontakt med webbutiken, se nedan)

    Telefon

    08 440 86 68

    Skype

    Vi finns även på Skype som primus_support

    Call options

    Webbutiksrelaterade frågor

    Mail

    customerservice@primus.se

    Primus kundtjänst kan svara på frågor måndag till fredag 09:00 till 17:00.

     

    Internationellt

    USA: Besök https://primus.us/ eller kontakta Primus kundtjänst i USA på 1-800 443 4871 (internationell samtalskostnad tillkommer).

    Policy för oombedda förslag

    Vi vill alltid att ni ska höra av er. Vi värdesätter era synpunkter på våra produkter och tjänster. Företagets policy tillåter oss dock inte att ta emot förslag på produkter utöver de förslag vi själva har begärt.

    Syftet med denna policy är att undvika eventuella missförstånd som kan uppstå om projekt som utvecklas internt hos Primus påminner om någon annans idé. Vänligen skicka oss därför inte några produktförslag eller bilder som vi inte har bett om.

    Om du av någon anledning skickar oss oombedda förslag eller bilder kommer de inte att betraktas som konfidentiella, och vi är inte ansvariga för eventuell användning eller offentliggörande av förslagen eller bilderna.

    Sponsring

    Håller du på att planera ett spännande äventyr och tror att Primus kan vara rätt samarbetspartner ska du fylla vår sponsringsansökan eller läsa vidare på vår sponsringssida. 

    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress