Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    idag är en bra dag

    På Primus har vi ambitionen att förse friluftsentusiaster, som vi själva, med friheten att utforska. Det är en ambition som ger oss en mycket enkel syn på livet – att varje dag är ett potentiellt äventyr. Bara tanken på äventyr kan liva upp en långtråkig dag så att det istället blir en härlig dag.

    Istället för att bestiga Mount Everest eller vandra genom Mongoliet, kan ett äventyr enligt oss vara en enkel promenad i skogen, en picknick på stranden, en liten gnista av fantasi. Det är anledningen till att vi ägnat de senaste 125 åren åt att tillverka och fullända redskap för matlagning för alla utomhusäventyr, stora som små. Vi anser att alla äventyr börjar med en ordentlig måltid. Mat ger energi åt våra kroppar och sätter fart på fantasin. Vår senaste Campfire-serie har inspirerats av detta. Varje dag förtjänar ett äventyr, för varje dag kan vara en härlig dag. För när du har ätit gott, kan dagen bli precis som du vill att den ska vara.    Höjdpunkter bland årets nyheter    grill

    Grilla i trädgården när helst du har lust. Eftersom Kuchoma-grillen är lätt och kompakt, är det enkelt och smidigt att ta med den till dina favoritställen. Designen är optimerad för att vara så liten och lätt som möjligt utan att behöva kompromissa om varken den prestanda eller funktionalitet som krävs för att du ska få en oförglömlig grillning med familj och vänner.

      

          Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress