Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Säkra, rena och sotfria måltider
    som ger energi åt trötta fötter

    Anpassad för äventyrare som ger sig ut på lite mer ambitiösa och längre exkursioner och vandringar. Vår bränsleeffektiva Trekkingserie förser dig med nybryggt kaffe och utsökta, varma måltider oavsett hur långt ditt äventyr är.

     
    A shortcut to adventure

    På Primus tror vi att matlagning bär en viktig del i att göra någonting minnesvärt. Vi tror att en soppa eller en kopp varm choklad kan göra underverk för upplevelsen. Kan vi få fler att testa det tror vi att många kan komma närmare och uppleva det vi älskar med naturen. Det är också därför vi gör utrustning som är enkla och säkra att använda. A shortcut to adventure, helt enkelt.

    Målet med det nya sortimentet är att kunna erbjuda produkter som passar för alla tillfällen när man ska bege sig ut. Oavsett om man bara vill ha en lite roligare picknick eller ska ge sig ut på en veckolång vandring får man god användning för de här produkterna.
    - Eric Svartström, chef för forskning & utveckling på Primus.

    Ditt kök är 
    "Exploration Ready"

    Våra expeditions- och trekkingkök går igenom en sista kontroll innan de lämnar vår fabrik. Vartenda ett av dem handtestas för att kontrollera att de brinner som de ska och att de inte läcker. Skulle du se märken kring brännaren på köken när du får hem det är det bevis på att köket har testats och fungerar som vår garanti för att ditt nya kök är i perfekt skick och redo för år av tillförlitlig och säker service.

    Detta är vad vi kallar ”Exploration Ready” och som bevis på att just ditt expeditions- eller trekkingkök är testat kommer köket med en Exploration Ready-hängetikett signerad av personen som testat just ditt kök.
    Hemligheten
    bakom riktigt
    effektiva kök


    40 procent, det är verkningsgraden för ett traditionellt friluftskök. Det betyder bokstavligen att mer än hälften av din energi försvinner ut i tomma intet. Primus bränsleeffektiva PrimeTech-kök ger en verkningsgrad som är nästan fördubblad jämfört med vanliga friluftskök. Så när du väljer ett PrimeTech-kök:

    •  Behöver du ta mindre bränsle med dig.

    •  Din plånbok, din rygg och vår miljö mår bättre.

    •  Din mat kommer snabbare att bli varm/koka.

    "Under utvecklingen av våra supereffektiva kök gick vi tillbaka till ritbordet och såg över kökets alla delar: Hur får vi brännare, vindskydd och kastrull att samarbeta optimalt? Hur får vi bränslet att räcka nästan dubbelt så länge, genom att minska värmeförlusten och uppkokningstiden? Primus löste utmaningen. PrimeTech-köken bjuder alla på oöverträffade användarupplevelser, maximal verkningsgrad och minimal miljöpåverkan."
    - Eric Svartström, chef för forskning & utveckling på Primus.    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress