Förslag på varumärken

    Förslag på kategorier

      Sökförslag

        Produkter

        Vandringsnudlar



        Ingredienser

        För 2 personer

        Sås

        • 1 msk Tahini eller jordnötssmör
        • 1 msk chiliolja (eller vanlig olja, addera chiliflakes)
        • 1 msk japansk sojasås
        • 1 msk vinäger (valfri sort)
        • 1 vitlöksklyfta
        • 1 tsk sesamolja
        • 1 tsk honung
        • Lite varmt vatten

        Nudlar

        • 2 buntar Soba Nudlar
        • 6 torkade eller färska champinjoner
        • En knippe torkad eller färsk grönkål
        • En halv torkad eller färsk zucchini
        • Salt

        Servera med

        • Sesamfrön
        • Solroskärnor
        • Cashewnötter
        • (Eller din favorit nöt- och fröblanding)
        • Stekt ägg

        Tillagning 

        Efter flera dagar med tuff vandring, kan ett sätt att fylla på energinivån vara att variera smakerna i maten. Ett bra tips är att packa olika kryddmixer för de olika måltiderna, antingen med torra kryddor eller hemmagjorda såser. Mums!

        Mixa ihop såsen när du fortfarande är hemma och packa en burk eller påse för att ta med. Packa dina ägg på ett säkert sätt. Du behöver inte torka grönsakerna om du inte är ute väldigt länge och inte bryr dig om den extra vikten, då fungerar färska grönsaker lika bra.

        Om du har torkade grönsaker kom ihåg att blötlägga dem ett par timmar innan du ska laga mat. Tillaga nudlarna, häll av vattnet och ställ åt sidan. Stek grönsakerna och lägg i nudlarna. Blanda ned sås, frön och nötter. Stek ägget “sunny side up” för extra krämighet.

        Vårt FireStick-kök och Trek Pot Set är perfekta för detta recept.

        Anmäl dig till nyhetsbrevet

        Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
        Anmäl dig till nyhetsbrevet

        Ange en giltig e-postadress